Izvor: Tanjug
24.07.2021 u 19:55
0

ANA BRNABIĆ: Bosilegrad lider u vakcinaciji mladih!

– Bosilegrad je među prvih 10 opština u Srbiji po vakcinaciji, jer je u njemu vakcinisano oko 60 odsto punoletnog stanovnišstva, a lider je u vakcinaciji mladih pošto je procenat vakcinisanih u populaciji između 18 i 30 godina, 26,1, izjavila je premijerka Ana Brnabić prilikom današnje posete ovoj opštini.

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

Navela je da je nažalost republički prosek vakcinisanih u ovom uzrasnom dobu i dalje mali i iznosi samo 17 odsto.

Prema njenim rečima, veliki odziv za vakcinaciju u Bosilegradu, zaslužan je i za to što u ovoj opštini u poslednjih mesec i po dana nije bilo novih slučajeva oboljevanja od korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter