Izvor: tanjug
16.01.2021 u 15:28
0

Antić: Izlaz na autoput preko petlje Batajnica u aprilu

 Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić obišao je danas radove na petlji Batajnica, zajedno sa predstavnicima izvođača radova kompanije „Štrabag“ i stručnog nadzora „Eptise“ i rekao da se radovi odvijaju prema planiranim rokovima i da će građani u aprilu dobiti direktan izlazak na auto-put E-75 i vezu sa starim novosadskim putem.

Petlja Batajnica, ukupne dužine oko 3,5 km, povezaće Batajnički bulevar i logistički centar za intermodalni transport, sa auto-putem E-75.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENO! Ovo su žrtve MASAKRA kod Sjenice

VELIKO POŠTOVANJE: Naslednik Merkelove prijatelj predsedniku Srbije (FOTO)

SINIŠA BRANKOVIĆ PRIZNAO ZLOČIN: Jezivi detalji sa susđenja za ubistvo Vinke Stojanović

-Za nas je ovo jedan od značajnijih projekata na teritoriji Beograda, s obzirom da će petlja Batajnica povezati ovo naselje sa autoputem i umnogome olakšati svakodnevni život za stanovnike Batajnice. Radovi na ovoj petlji odvijaju se prema planiranim rokovima i građani će u aprilu 2021. godine dobiti direktan izlazak na auto-put E-75 i vezu sa starim novosadskim putem- izjavio je Antić.

Petlja Batajnica je projekat na koji su građani Batajnice, Nove Pazove, Zemuna, Galenike, Ugrinovaca čekali skoro čitavu deceniju.

SVE O KORONI

U SRBIJU STIŽU KORONA VAKCINE: Evo kada će građani moći da prime ovo cepivo

PREDSEDNIK SRBIJE DOČEKUJE VELIKU POŠILJKU KINESKE VAKCINE

AKO ŽELITE DA PUTUJETE MORATE ZNATI DA PANDEMIJA DONOSI NOVA PRAVILA: Vakcina umesto vize

RUSKI NAUČNICI OTKRIVAJU ŠOKANTNE INFORMACIJE: Zmijski otrov ubija koronaviruse, a toksin jedne vrste se pokazao kao najbolji lek za Kovid!

PENZIONERI NA VAKCINACIJI: Svi pozvani u petak se odazvali

Takođe, ovaj projekat povezaće auto-put E-75 sa logističkim centrom za intermodalni transport.

-Intermodalni terminal je strateški projekat Vlade Srbije, značajan zbog povezivanja putničkog i železničkog saobraćaja. U pitanju je prvi srpski terminal na kome će se ukrštati trase teretnih vozova, kamiona i brodova. Ovde će se obavljati svi logistički poslovi, kao što su špedicija, skladištenje, prevoz i carina. Zbog toga je petlja Batajnica prepoznata od strane Vlade i predsednika Vučića kao projekat čija će izgradnja doprineti efikasnijem privrednom i ekonomskom razvoju zemlje- naglasio je Antić, saopšteno je iz Koridora Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter