Izvor:
08.10.2019 u 12:42
0

APELACIONI SUD U KRAGUJEVCU: Zbog silovanja ćerke osuđen na 15 godina zatvora!

Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora E.T. (42) iz Novog Pazara jer je godinama silovao 15-godišnju ćerku.

Ovom presudom, E.T. je osuđen na maksimalnu kaznu za ovo krivično delo – silovanje maloletne osobe, a njom je preinačena prvostepena presuda Višeg suda u Novom Pazaru kojom je bio osuđen na 10 godina zatvora, rečeno je u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Ovaj sud je usvojio žalbu tužioca i povećao kaznu, dok je žalbe branioca odbio kao neosnovane, preciziraju u Apelacionom sudu.

Inače, Krivični zakonik Srbije 15 godina zatvora propisuje kao maksimalmnu kaznu i za krivično delo (obično) ubistvo.

E.T. je uhapšen 29. oktobra 2017. godine, i od tada je u pritvoru koji mu je produžen do upućivanja u zatvora na izdržavanje kazne.

Uhapšen je, nakon što ga je, kako su pisali mediji, policiji prijavila supruga kojoj je ćerka ispričala da ju je otac više puta silovao.

Izvor: Tanjug
Foto: kg.ap.sud.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter