Izvor:
06.11.2016 u 16:01
0

Atentat na Trampa u Nevadi: Brza reakcija tajne službe sprečila…(video)

Na skupu u Nevadi odjednom su se začuli povici "On ima pištolj, on ima pištolj!" pa je tajna služba hitno reagovala i uhvatila neimenovanog muškarca.

Incident se dogodio na predizbornom skupu republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa u Nevadi, a on je hitno evakuisan sa bine.

Pošto je "sumnjivac" uhvaćen, Tramp se vratio na binu i obratio prisutnima:

– Niko nije rekao da će nam biti lako. Želim da se zahvalim tajnim službama.

Predsednički kandidat je nastavak govora završio s uobičajenim samopouzdanjem, prihvatajući pljesak mnoštva pre ne go što je otišao dalje svojim avionom.

Na TV snimku vidi se da su pripadnici sigurnosnih službi vrlo brzo uhvatili belca osumnjičenog za pretnju i pretrasli, a zatim odveli.

Međutim, pošto je utvrđeno da nije bilo oružja, on je pušten.

Alo
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter