Izvor:
19.10.2016 u 15:38
0

BEKER IPAK ODLAZI: Đoković za trenera dovodi bivšu teniserku!

Poslednjih sedmica teniski svet je zaokupljen pričama o odnosu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i njegog trenera Borisa Bekera.

– Mi i dalje radimo zajedno. Za sada imamo u planu ostatak sezone. O sledećoj još nismo razgovarali – izjavio je Ðoković tokom Mastersa u Šangaju.

Njihov poslovni odnos, započet 2014. godine na inicijativu Đokovića, sada se prema ugovoru završava, što je odličan povod za priče o tome, ko bi ako do novog dogovora najmlađeg osvajača u istoriji Vimbldona i trenutno prvog tenisera sveta ne dođe mogao da zauzme Bekerovo mesto.

U opticaju se pet kandidata: Aleho Mancisidor bivši trener Garbinje Muguruse, Džimi Konors, Ameli Morezmo, Bred Gilbert i Štefan Edberg.

Svako do navedenih kandidata, ima i prednost i nedostataka. Aleho Mancisidor, se afirmisao u ženskom tenisu i sigurno je da bi rad sa Đokovićem za njega bio veliki izazov.

Kurir
Foto: Facebook/Amelie Mauresmo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter