Izvor:
24.04.2019 u 13:21
0

BELI DVOR: Uskršnji pokloni za više od 1.000 mališana!

Više od 1000 socijalno ugrožene dece dobili su danas uskršnje poklone na tradicionalnim uskršnjim prijemima na Belom dvoru.

Deca sa smetnjama u razvoju, deca bez roditeljskog staranja i romska deca i ove godine bila su gosti princa Aleksandra i princeze Katarine Karađorđević koji su im uručili paketiće uz pomoć humanitarne organizacije Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj princeza Katarina.

Kao i svake godine, mališani su uživali u potrazi za vaskršnjim farbanim jajima u Kraljevskom parku ispred Belog dvora, nakon čega su dobili paketiće sa igračkama, knjigama i slatkišima, saopšteno je iz dvora.

Prijemu je prisustvovao vikarni episkop patrijarha srpskog – episkop remezijanski Stefan koji je deci objasnio važnost Vaskrsa, princ Mihailo, ambasador Italije Karlo Lo Kašo, kao i brojni predstavnici diplomatskog kora i društveno odgovornih kompanija koje su podržale organizaciju ovog veoma važnog prijema za decu.

Brojnim donatorima Karađorđevići su zahvalili što su ove godine omogućili deci da provedu lep i radostan Vaskrs.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter