Izvor:
12.12.2016 u 01:35
0

Bez novogodišnjeg slavlja: Građani Požege neće imati doček na trgu, a razlog će vas ostaviti bez reči!

Predsednik opštine se odrekao slavlja na gradskom trgu da bi bolesni mogli da koriste skener.

Građani Požege ostali su bez organizovanog dočeka Nove godine jer je gradska vlast rešila da novac donira za popravku skenera u užičkoj bolnici.

– Odlučili smo se da lokalna samouprava ne organizuje doček Nove godine na Gradskom trgu već da se sredstva koja bi se potrošila na doček, a to je 300.000 dinara, preusmere na popravku skenera u opštoj bolnici Užice. Ne želimo da zbog kvara trpe korisnici zdravstvenih usluga iz celog Zlatiborskog okruga, a naročito ne osiguranici iz Požege – saopštio je predsednik opštine Milan Božić za Blic.

Iz Zdravstvenog centra Užice potvdili su da je za popravku skenera Požega uplatila 300.000 dinara, dok je oko tri miliona obezbedilo resorno ministarstvo.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/pozega

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter