Izvor:
02.08.2018 u 06:19
0

BEZ SASTANKA: Lavrov i Pompeo se neće sastati u Singapuru!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i državni sekretar SAD Majkl Pompeo neće se sastati tokom Sastanka ministara spoljnih poslova članica Saveza država jugoistočne Azije (ASEAN) u Singapuru, rekao je izvor iz ruske delegacije.

Neimenovani izvor rekao je da neće biti sastanka Lavrovog i Pompea, zbog toga što se raspored dvojice diplomata na podudara, te da je odlučeno da se razmotre druge mogućnosti za organizovanje sastanka.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova ranije je saopštilo da je Lavrov planirao da se na marginama sastanka ASEAN-a sastane sa kolegama iz SAD, Australije, Kine i Južne Koreje.

Glavni događaji tokom sastanka ASEAN-a počinju sutra, podsetio je TASS.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter