Izvor:
09.01.2017 u 14:53
0

Bezosećajni VOZAČ OSTAVIO 19 MIGRANATA NA -20: Policija među njima otkrila PETORO PROMRZLE DECE!

Na autoputu u Bavarskoj nemačka policija je pronašla grupu od 19 migranata, među kojima petoro dece, sa znacima hipotermije pošto ih je vozač kamiona u kom su bili ostavio u zadnjem delu vozila bez grejanja.

Migranti su tu proveli nekoliko sati, a temperatura je bila oko minus 20 stepeni Celzijusa.

Portparol policije Rajner Šarf je rekao da su migranti zatražili pomoć od ljudi na stajalištu na autoputu u blizini Branenburga, koji su potom pozvali policiju.

Šarf je naveo da migranti, koji su se ukrcali u kamion u Italiji, nisu kod sebe imali papire, ali je precizirao da dolaze iz Sirije, Iraka i Irana.

Krijumčarima je svaki od migranata platio između 500 i 800 evra, a u Nemačku su došli da bi zatražili azil, preneo je AP.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter