Izvor:
27.10.2018 u 06:33
0

BOLTON: Kineske rakete – pretnja za Moskvu!

Kineske rakete predstavljaju pretnju Moskvi, pošto je "srce Rusije" u njihovom dometu, izjavio je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton.

On je tokom posete Gruziji rekao da SAD žele da održe strateške razgovore sa Rusijom o Kini, naročito o raketama koje Peking poseduje, javio je "Sputnjik".

Bolton je u Gruziju stigao iz Rusije, gde se sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Putin i Bolton razgovarali su o nameri Vašingtona da istupi iz Sprazuma o nuklarnim raketama srednjeg dometa (INF), koji je Bolton u intervjuu za Rojters nazvao "relikvijom Hladnog rata".

Bolton je kao razlog istupanja Vašingtona naveo to što Rusija krši Sporazum, što su iz Moskve u više navrata negirali i za kršenje sporazuma optužili SAD.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter