Izvor:
23.10.2018 u 18:42
0

BOLTON POSLE SASTANKA SA PUTINOM: Daleko smo od raspoređivanja raketa u Evropi!

Džon Bolton, savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Donalda Trampa, izjavio je u Moskvi da je Vašington daleko od odlučivanja o raspoređivanju raketa u Evropi kao posledice svog planiranog povlačenja iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa.

Bolton je posle sastanka s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Kremlju, rekao i da je sa Putinom dugo razgovarao o tom sporazumu i nameri Vašingtona da napusti pakt,

Prema Boltonovim rečima, postoji nova strateška realnost u kojoj nuklearne rakete više nisu bilateralno pitanje, jer Kina sada takođe ima vrstu rakete koja bi Sporazumom o nuklearnim snagama srednjeg dometa bila zabranjena kada bi Peking bio jedan od potpisnika.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter