Izvor: Telegraf
14.04.2022 u 14:10
0

BORI SE SA OPASNOM BOLEŠĆU OD SVOJE 19. GODINE: Nema više vremena za čekanje! SRBIJO POMOZI!

Stefan Avakumović (24) iz Beograda, hrabri mladić koji se sa rakom debelog creva bori od svoje 19. godine , ima rok od još samo tri dana da sakupi novac potreban za lečenje u Turskoj. Bolnica se porodici javila pre dva dana i odobrila njegov hitan prijem.

– Potrebno je da, za početak, uplatimo 10.000 evra i na put krenemo u nedelju. Danas su nas obavestili da u ponedeljak planiraju da mu urade prve analize, pregledaće ga onkolog i potom mu ugraditi takozvani port preko kog će primati terapiju – objašnjava mama Danijela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Priča o Stefanu ganula je Srbiju, a ovaj mladić uspeva da ostane borac čak i sada, dok ima otvorene rane i trpi velike bolove.

– Zbog tih rana, lekari su nam rekli: „Moraćete da naučite da šijete“. Kad god se okrene, sve ga boli, boli ga svako pomeranje. Posebno je loše od Božića, kada je potpuno otekao. U nogama ima vodu, pa ne može ni da hoda – navodi njegova majka.

SRBIJO POMOZI! MILOŠU JE POTREBNA POMOĆ! Osim novca za lečenje, porodica ima još problema! (FOTO)

U Ostružnici sutra i prekosutra organizuju akcije za prikupljanje pomoći Stefanu. Ako želite da održite lekciju o dobročinstvu, sada je pravi čas.

PETAK, 15.04.: U kafiću „Sidro“ održava se prodajna izložba našeg poznatog slikara naive Dragana Mihailovića od 17h-19h. Dragan sav prihod poklanja Stefanu, a potpisivaće i svoje radove. Za izlazak sa društvom ili devojkom/dečkom U kafiću „Square 91“ se održava uživo svirka i žurka za Stefana. Stefana koji je jedan od najlepših glasova našeg mesta. Počinje u 19h 15.04. i sav prihod ide Stefanu. Extra tip: Ako vam treba frizira za izlazak, pored kafića je frizerski salon Milena Code koji do 17.04. sav prihod od usluga takođe daje Stefanu.

LAZAREVA SUBOTA, 16.04.: U porti  crkve koju je podigao još Miloš Obrenović će se uz tradicionalnu prodaju zvončića i liturgije koja je od najveselijih za decu održati bazar meštana. Trajaće ceo dan, a biće i domaće pravljenih đakonija naših meštana, limunada za osvezenje, kokice za najmlađe. Deca iz vrtica ce imati izlozbu i prodaju svojih radova.Sav prihod od prodatih stvari će biti namenjen Srefanu. Sa ortacima i dečacima i devojčicama zaljubljenicima u fudbal: U 12:30 će se ba ostružničkom stadionu odigrati utakmica Borac – Rad i sav prihod će biti predat Stefanu. Nedelja 17.4. izlazak sa društvom u kafani Sokače. Ulaz je 300 dinara. 20 i 21.4 su rezervisani za Uskršnju izložbu dečjih radova u državnom vrtiću u Ostružnici. Dođite kod nas za vikend i pomozite na ovaj način svima nama koji smo na mnogo načina još pomogli, svako nudeći po nešto svoje za onoliko malo koliko treba našem Stefanu, navodi se na Fejsbuku.

Uplate je moguće, dok se ne aktivira njegov nalog u Fondaciji Budi human, vršiti putem računa njegove majke – 265000000533330257.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter