Izvor:
10.11.2018 u 21:15
0

BRAZIL: U klizištu 10 mrtvih, 11 povređeno!

Najmanje 10 osoba, među kojima i trogodišnji dečak, poginulo je danas u klizištu u blizini Rio de Žaneira, saopštili su danas zvaničnici.

Kako se navodi, 11 osoba je povređeno. Šef odeljenja civilne odbrane Rija, Roberto Robadej, izjavio je za jednu stranu televiziju da je klizište u Niteroju pokrenuto posle obilnih padavina i da je zatropano šest kuća.

– U poslednja dva dana mnogo je padala kiša i u Niteroju je proglašena vanredna situacija. Ljudima je savetovano da se premeste na sigurniju lokaciju – rekao je on.

Prema rečima drugih zvaničnika, nekoliko porodica međutim ne želi da napusti svoje kuće. Vatrogasna služba je saopštila da su među žrtvama trogodišnji dečak, dve starice i sredovečni muškarac.

Stanovnica pogođenog naselja je izjavila da je njena osmogodišnja unuka ostala zatrpana ispod ruševina, dok je uspela da spase unuka koji je prebačen u bolnicu.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Printscreen/YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter