Izvor:
21.08.2017 u 19:18
0

BROJ ŽRTAVA RASTE: Pronađeno IZBODENO TELO nove žrtve u Barseloni!

Broj poginulih u napadima u Barseloni i Kambrilsu porastao je na 15, saopštili su danas španski zvaničnici.

Katalonski ministar unutrašnjih poslova Joakim Forn rekao je da je još jedan muškarac pronađen izboden u kolima. Vozilo je najverovatnije koristio jedan od napadača na prolaznike u Barseloni koji je pobegao s lica mesta.

U napadu u istorijskom centru Barselone u četvrtak veče je poginulo 13 osoba, povređeno 120 ljudi kada je kombi uleteo među pešake koji su se šetali prometnom ulicom Rambla.

Nekoliko sati posle tog napada, jedna osoba je ubijena, a šest je ranjeno u napadu automobilom na šetalištu u odmaralištu Kambrilsu, oko 120 kilometara južno od Barselone.

izvvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter