Izvor: BSC HAPPY
09.11.2023 u 20:54
5

BROJKE SU MNOGO VEĆE OD ZVANIČNIH: Evo koliko je Srba stradalo u zloglasnom logoru smrti u Jasenovcu (VIDEO)

Hrvati su ubili u Jasenovcu 800.000 Srba, ali po istraživanjima Srboljuba Živanovića u Jasenovcu ima više od 800.000 kostura!

Čak 800.000 kostura sada postoji, a gde su oni koji su otišli u sapun, koji su spaljeni u pećima i oni koji su bačeni u Savu.

Prema podacima Muzeja genocida broj žrtava je između 120.000 i 130.000.

„KOSOVSKA PRIČA ĆE SE ZAVRŠITI NA ONAJ NAČIN NA KOJI SE ZAVRŠILA I 1912 GODINE“: Deretić o budućnosti Kosova

Ovo je samo primer, kakva je to okrutna igra brojkama. O tome se i danas ćuti? Da li je to zavera ćutanja? Zašto Niš recimo nema Ulicu jasenovačkih žrtava?

Možda se to jednog dana promeni, pa osvane tabla sa imenima stradalih u najzloglasnijem logoru NDH.

@prc_razumes74 #србија🇷🇸 #србија #срби #косово #косовојесрбија #историја #srbija🇷🇸 #srbija #srbi #srbijatiktok🇷🇸 #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaforyoupage #srbijaforyou #istorija #srpskaistorija #istorijasrba #kosovojesrbija #kosovoisserbia #kosovo #republikasrpska #republikasrpska🇷🇸 #beograd #serbia #serbia🇷🇸 #belgrad #balkan #balkantiktok #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #crnagora #podgorica #bosna #sarajevo #makedonia #skopje #banjaluka #fypシ #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #fyp #foryoupage #foryou #fy #viral #viraltiktok #srbijaviral ♬ original sound – Виљушка

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “BROJKE SU MNOGO VEĆE OD ZVANIČNIH: Evo koliko je Srba stradalo u zloglasnom logoru smrti u Jasenovcu (VIDEO)”

  1. To bi bilo divno da se neka ulica nazove po mnogima nastradalima logoru , eto na primer kao moja teteka učitljica sa 22 godine , lepotica nad lepoticama, nikako mi nije jasno zašto deda nije predvideo šta će biti i nije spasao svoju decu na vreme , nije bio neobrazovan, bio je učitelj u Ključu pa u Banja Luci , ali tetka ne znam gde je bila učiteljica u kom selu, negde oko Ključa ili Sanskog mosta , pa i moj stric njen brat tada je sa 17 . godina otišao je na Kozaru i odmah poginuo Neka im je laka zemlja i da ih andjeli čuvaju kada nisu mogli ovde neka ih čuvaju gore i sve ostale koji su stradali od manijaka . Toliko male dečice pa zar to nije isto ubijanje samo malo nazovi „čistije“ bez iživljavanja slično u Jasenovcu i ostalim logorima u okolini , kao što trenutno radi Netjanahu , kakav idiot , pa deca su u pitanju , civili su u pitanju , tamo u Gazi su pobijeni i lekari oko 170 njih pored ogromnog broja civila , alo bre nečoveče šta radiš ti , da li si svestan šta radiš , gori si od nacista , kakavo branjenje, to je sada iživljavanje , pa tek onaj glumac , ni tu nešto nije normalno , toliki broj ljudi da šalje direktno na klanicu , pa kako s eveć jednom ne osveste Ukrajinci pošteni UKrajinci , zar to ne vide ovi ovde što su kod nas da im jave šta s ezaista deševa , sinoć u Aktuelnostima gospodin pukovnik Srbobran ali i druga dvojica su bili divni objašnjavajući sve šta se dešava , ne znam , ali kada se vidi da je neko pomahnitao i da od pomahnitalog preti opasnost šta treba da se radi gospodine Medvedev ili gospodine Patrušev , Ovaj Netjanahu će da potre svu žal koju su do sada imali od strane gradjana sveta nad Jevrejima koji su zverski pobijeni u vreme nacista . Bilo me je samu mene sramota kada je jedna devojka pričala kako su joj Hamasovci a i to je pitanje pobili rodjake , nije me mnogo dotaklo kako bi obično da se nije desio Netjanahu sa saveznicima , misleći na civile i decu iz Gaze , a sramota me je bilo , ali to je učinio Netjanahu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter