Izvor:
29.05.2018 u 13:47
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU, PUCNJAVA I KARAMBOL U MIRIJEVU: 5 žena i 1 muškarac povređeni u saobraćajnoj nesreći!

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila u beogradskom naselju Mirijevo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 21.15, a lakše povrede zadobile su žene starosti 35, 36, 52, 53 i 55 godina i jedan muškarac.

Pet osoba, od kojih jedna teže, povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, dok je u pucnjavi na Karaburmi jedan muškarac izgubio život.

Oko 19:44 časova na Zrenjaninskom putu teško je povređena žena starosti oko 70 godina, nakon čega je prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, saopšitla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipe Hitne pomoći su u dva navrata izlazila na lice mesta saobraćajne nezgode u ulici Koste Nađa. Oko 21.15 sati u Urgentni centar su prevezene tri lakše povređene žene starosti 55, 53 i 52 godine. Muškarac je odbio transport, dok su dve žene sa lakšim povredama prevezene u Urgentni centar sa iste lokacije oko 23.39 sati.

Oko 20.10 časova u Višnjičkoj ulici na Karaburmi došlo je do pucnjave, kojom prilikom je D.M. (44) izgubio život.

Hitna pomoć je do 7 časova imala 100 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 137 intervencija, od kojih 59 na javnom mestu. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u jednoj od kojih je pešak teško povređen kada je voz naleteo na njega.

Pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, osobe sa povišenim pritiskom i astmatičari.

Izvor: Kurir.rs
Foto:
Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter