Izvor: Happy BSC
17.02.2021 u 14:03
0

DA NE POVERUJEŠ! Novi slučaj bekstva iz kovid bolnice u Srbiji!

Novi slučaj bekstva iz kovid bolnice u Srbiji. 

Kovid pozitivnom pacijentu koji je pokušao da pobegne iz bolnice „Sveti Luka“ u Smederevu policija je sinoć pomogla da bezbedno siđe sa krova, a zatim ga je preuzelo medicinsko osoblje, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

PROČITAJTE JOŠ

RASULO KOD MILA U STRANCI: Incidenti pred izbore u Nikšiću!

TINTOR: Evo kada se završava istraga u slučaju Mike Aleksića!

JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA: Priveden vlasnik objekta na Novom Beogradu

HIT HITOVA! Bakice se sankaju (VIDEO)

Sedamdesetdvogodišnjeg muškarca koji je izašao kroz bolnički prozor i preko oluka se spustio na krov vešernice policajci su zatekli tokom redovne patrole.

O događaju su obavešteni Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu i sanitarna inspekcija, navodi se u saopštenju PU Smederevo.

Podsetimo:

Nedavno je šezdesetosmogodišnji Nišlija pobegao je iz kovid bolnice u Kliničkom centru u Nišu.  Policijski službenici su ga tada našli u njegovom stanu. On se nije opirao, tvrdio je da se uplašio bolničkog lečenja, zbog čega je odlučio da pobegne

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter