Izvor:
30.10.2016 u 13:01
0

Danas oblačno i suvo: Evo kada nas očekuje kiša!

U Srbiji ujutru ponegde magla ili niska oblačnost, tokom dana umereno oblačno i suvo, samo je na istoku i jugoistoku, uz više oblačnosti, moguća kratkotrajna kiša, a na planinama slab sneg.

Vetar će biti slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno jak, severozapadni, najniža temperatura od nula do sedam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od devet do 14, saopštio je Hidrometeorološki zavod Stbije.

U Beogradu će danas biti malo i umereno oblačno i suvo, vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura biće pet, a najviša dnevna 13 stepeni.

U narednih sedam dana, prema prognozi RHMZ, u ponedeljak će biti umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo. U utorak i sredu ujutru ponegde slab mraz i magla, tokom dana pretežno sunčano, u sredu krajem dana naoblačenje sa severozapada.

U četvrtak oblačno sa kišom, na visokim planinama sa snegom. U petak postepen prestanak padavina i razvedravanje sa severozapada.

U subotu umereno oblačno, a krajem dana novo naoblačenje sa kišom koje će se u nedelju proširiti na celu zemlju. Temperatura oko i malo ispod prosečnih vrednosti.

Izvor: Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter