Izvor: HappyBSC
03.11.2020 u 08:04
0

DANAS SLAVIMO ODGONITELJA DEMONA: Svetitelj koji daje snagu i pomoć za rešavanje problema

Postao je vernik spoznavši Hrista i njegovo učenje

NAJVAŽNIJE DANAS

VASKRSNULA JE NJEGOŠEVA CRNA GORA! To je istinsko zaveštanje i spomenik mitropolita Amfilohija!

TERORISTI SE VRAĆALI DA „OVERE“ ŽRTVE U BEČU! Užasavajući snimci nadzornih kamera!(FOTO + VIDEO)

EKSPLODIRALA bojeva glava rakete na poligonu u Valjevu! Ima POGINULIH i POVREĐENIH!

Kao što ruža izraste iz betona, tako je i prepodobni Ilarion Veliki odgajen od roditelja koji nisu verovali u Boga. Rođen u Gazi, danšnjoj Palestini. Učio je školu u Aleksandriji, koja je bila tadašnji svetski centar znanja i kulture.

Postao je vernik spoznavši Hrista i njegovo učenje. Otišao je u pustinju da se podvizava i da stekne potrebno versko znanje od svetog Antonija. Izdražao je sva iskušenja demona u molitvi i postu. 

Postao je za Palestinu ono što je sveti Antonije za Egipat. Veliki čudotvorac i odgonitelj demona. Bio je širom sveta poštovan, dolazio je čak i na Balkan, u Damaciju. Umro je na Kipru u 80. godini života, njegove mošti su pohranjene u manastir koji nosi njegovo ime u Palestini.

Nađite danas snagu u sebi da kao ruža kroz beton pobedite sve probleme, prepodobni Ilarion Veliki će vam pomoći u tome. Ne podležite plitkim iskušenjima koja nas okružuju sa svih strana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter