Izvor:
10.04.2017 u 17:11
0

DELIJE UŠLE NA JUG U POKUŠAJU DA OTMU GROBARIMA ZASTAVE: Evo šta bi to značilo! (VIDEO)

Navijači Zvezde isplanirali su akciju gotovo po vojničkim principima, a cilj im je bio da ugase Grobare kao navijačku grupu.

Tuča navijača Zvezde i Partizana je u navijačkim krugovima je i dalje glavna tema. Svi pokušavaju da saznaju detalje sukoba, kako je isplanirana akcija, ko je kako prošao u tuči…

Telegraf je uspeo da dođe do informacija vazenih za samu akciju koju su Delije isplanirale do sitnih detalja. Cilj je bio da se pokupe zastave Grobara, a da se onda na večitom derbiju, koji je na programu za 7 dana, na Severu iznesu zastave navijača crno-belih, kojima bi Grobari faktički bili ugašeni.

U navijačkom svetu kada izgubiš zastavu grupa prestaje da postoji, a kada bi se desilo da izgubite bukvalno sve zastave, to bi za grupu bio kraj.

Plan Delija umalo nije uspeo. Jedna grupa od desetak, mora se reći ludo hrabrih navijača, koji su se u pravoj samoubilačkoj misiji infiltrirali na Jug, maskirani crno-belim šalovima, uspela je da se dokopa ranca u kome su stajale zastave, a zatim i da krene ka izlazu.

Kako smo saznali, upravo u tim momentima je i trebalo da krene grupa koja je bila skrivena izvan stadona i koja je kasnije napala ka južnoj tribini spolja. Trebalo je napraviti veći haos ispred stadiona, kako bi se infiltrirane Delije izvukle iz čitavog meteža sa pokupljenim plenom u vidu zastava Grobara.

Međutim, malo grupa spolja je malo zakasnila sa napadom, a Grobari su u poslednjem momentu shvatili da su im zastave u rukama Delija i pojurili su ka njima. U tom momentu se umešala i policija i zaustavila je Delije bukvalno pred samim izlazom, gde je bio parkiran automobil, koji je trebalo da pokupi zastave i pobegne.

Jedan navijač Zvezde je tom prilikom uhvaćen od strane Grobara i oni su ga brutalno pretukli, pa je završio u Urgentnom centru sa teškim povredama zbog pokušaja otimanja zastave, ali nije bio u životnoj opasnosti.

Oni koji su upućeni u navijačka dešavanja smatraju da je mnogo bolje što do otimanja zastava nije došlo, iako je malo falilo do toga, jer bi to verovatno uzrokovalo pokušaj osvete, a ukoliko bi neko od Delija bio uhvaćen nakon pada zastava u njihove ruke, pitanje je koliko bi Grobari na njemu iskalili bes.

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/DraganMocevic, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter