Izvor: Tanjug
07.12.2020 u 08:02
0

DEVOJČICA IZ NOVE VAROŠI VRAĆENA KUĆI: Nađena kod starijeg muškarca, spomenula „porodično nasilje“

Devojčica I. Đ. (17) iz sela Negbina kod Nove Varoši, za kojom je od četvrtka tragala prijepoljska policija, nakon prijave porodice da je nestala, pronađena je živa i zdrava u selu nadomak Nove Varoši.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN SE SPREMA DA IH UNIŠTI! Neće biti milosti!

SZO: Više od 605.000 novih slučajeva korone u svetu

PRONAĐENA BOMBA! Demineri na terenu!

ZARAZA BUKTI: Nervoza i tuča u redu ispred kovid ambulante

Ruski specijalci stigli u Stepanakert

Policija je I. Đ. pronašla u kući muškarca starog 46 godina, kod koga je devojčica svojevoljno od četvrtka boravila.

Devojčica je juče na Fejsbuku napisala da nije nestala, već da je „SOS služba za nasilje nad decom“ sklonila na bezbedno, jer je trpela nasilje od oca.

Međutim, prenosi se da su njene navode demantovali u novovaroškom Centru za socijalni rad, gde su rekli da SOS služba nije primila nikakvu prijavu od I. Đ. za nasilje nad decom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter