Izvor: Blic
10.12.2023 u 22:19
0

DIGAO SAM RUKE VIŠE SE I NE TRUDIM: Srbin (28) priznao da nikada NIJE IMAO DEVOJKU i srušio internet

Iskrenost mu je vrlina.

Muškarac (28) iz Srbije postavio je anonimnu objavu na Reditu, gde je imao potrebu da se izjada ljudima za svoje „nepostojeće“ ljubavne probleme.

Pomoć čak pokušava da nađe i na internetu, ali nije se nadao da će svojim pitanjem pokrenuti temu koja muči veliki broj ljudi, a koja se tiče samovanja mladih.

„Mogu samo da kažem da nisam zamišljao da ću biti u ovoj poziciji sa ovoliko godina. Visok sam 187cm, 80kg, fizički sam aktivan. Završio sam fakultet, radim pet godina kao programer. Interesovanja su mi prilično generična, volim filmove, serije, treking, biciklizam, teretanu, automobile i da čitam/slušam knjige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter