Izvor:
21.07.2017 u 20:26
0

Direktor CIA u panici: RUSI HOĆE DA KAZNE AMERIKU!

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo tvrdi da Rusija ne planira da napusti Siriju i da će "nastaviti da pokušava da se meša u američke poslove kako bi kaznila Ameriku".

On je ponovio izrazio svoje uverenje da se Rusija mešala u predsedničke izbore u SAD, a odnos dve zemlje opisao je kao "komplikovan", preneo je AP.

Pompeo je dodao da je video samo minimalne dokaze da je Rusija sprovodi ozbiljnu strategiju protiv pripadnika Islamske države u Siriji.

Prema njegovim rečima, bilo kakvi predlozi da je Rusija saveznik SAD u Siriji nisu potkrepljeni onim što se dešava na terenu.

Pompeo je,ipak, izrazio očekivanje da će biti "mesta na svetu" na kojima će SAD i Rusija moći da sarađuju u borbi protiv terorizma.

Govoreći na bezbednosnom forumu u Aspenu u Koloradu, Pompeo je rekao da je teško zamisliti stabilnu SIriju dok je predsednik Bašar al-Asad još na vlasti.

On je dodao da će Rusija ostati u Siriji jer voli svoju luku u Tartusu u Sredozemnom moru.

tanjug.rs
foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter