Izvor:
08.09.2016 u 18:07
0

DIVAC DETALJNO O AFERI „KANTRIMEN“: Sve je rađeno sa ciljem, moja porodica je izabrana sa nekim razlogom

Vlade Divac, košarkaška legenda i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, konačno je odlučio da progovori o "aferi kantrimen" i medijskim napisima da je automobil kojim je pregažen Luka Jovanović pripadao njegovoj supruzi Snežani.

To su opasne stvari, i rađene sa ciljem. Oni su uzeli pod svoje oca poginulog mladića i manipulišu njegovim bolom u ostvarivanju svog cilja. Stavili su Snežaninu sliku na naslovnu stranu sa njenim "minijem" – "mini moris", a ne "kantrimen", i spinuju. Nađen je dečko koji je počinio saobraćajnu nesreću, sa dvoje, troje ili više svedoka koji su sa njim bili u kolima i snimali u trenutku nesreće, i osuđeni su. Postoji snimak kola da je to evidentno "kantrimen", koji niko nikada u mojoj porodici nije imao, ali se ne zna čija su kola. I ja mislim da se sa razlogom to krije, jer je toliko malo takvih kola kod nas, i to je jedna stvar. Druga stvar je da su ti koji kriju čiji je kantrimen mogli da ništa ne kažu, ali su izabrali moju porodicu, sa nekim razlogom. Ja ne znam koji je razlog i koju poruku nam šalju, ne znam šta treba da shvatim– rekao je Divac u ekskluzivnom intervjuu "Nedeljniku".

Luka Jovanović stradao je dva dana nakon što je 25. jula 2014. godine na Brankovom mostu udaren vozilom "kantrimen". Prema navodima pravosnažne presude kantrimen je vozio Marko Milićev, koji je pobegao sa mesta događaja.

Osim što vozilo nije nađeno, nije utvrđeno ni ko je bio vlasnik "kantrimena". I sam Marko Milićev je na suđenju rekao da je vlasnik "kantrimena", čije ime nije hteo da otkrije kako mu ne bi stvarao neprilike, neko imućan. A Lukin otac, Bojan Jovanović, je izjavio da se Milićev i sada "u zatvoru smrzne kada ga pitaju čiji je 'kantrimen'".

U javnosti se, međutim, spekulisalo da kantrimen pripada supruzi Vlada Divca, Snežani Divac, koja je svojim ponošanjem i podgrevala te sumnje. Ona je, naime, četiri meseca nakon Lukine pogibije, s kojom, kako je tvrdila, nema nikakve veze, posetila njegovu porodicu. Tada je Lukinoj maćehi rekla da je Luku sanjala tri puta i da joj se poslednji put obratio rečima: “Ja sam bio spreman za gore, ali se brinem za svog oca. Poruči mu da za života napravi igru koju smo zajedno igrali u mom detinjstvu”.

Nedeljnik/Blic
Foto: Medija centar Beograd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter