Izvor: tanjug
17.01.2021 u 09:32
0

ĐERLEK NAJAVIO: Otvaramo 300 punktova, vakcinisano je 22.000 ljudi

U Srbiji je zaključno sa jučerašnjim danom protiv korona virusa vakcinisano 22.000 ljudi, a imunizacije je obavljena u 10 gradova, izjavio je jutros državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Ðerlek.

PROČITAJTE JOŠ: 

VREMENSKA PROGNOZA: Danas ujutro mraz, potom oblačno i hladno, a OVO nas očekuje naredne sedmice

PODLEGLA POVREDAMA: Na ženu pala ledenica, osećala se dobro, ali je posle par časova PREMINULA u Novom Sadu

BLIŽI SE SVEČANO OTVARANJE: Spomenik Stefanu Nemanji prvi put obasjao Savski trg (FOTO)

MOLITE SE ZA POMOĆ: Ako ste u nevolji, svih sedamdeset apostola DANAS pomaže

On je istakao da je sve proteklo bez ikakvih problema, kao i da je interesovanje za vakcinisanje veće nego što je bilo očekivano.

Prema njegovim rečima, preko sajta e-uprave do sada se prijavilo oko 280.000 građana koji su zainteresovani za imunizaciju.

Ðerlek je rekao da je cilj da se narednih dana širom Srbije otvori više od 300 punktova za vakcinaciju.

– Na punktovima će biti od tri pa do 10 vakcinalnih ekipa, a ideja je da vakcinišemo od 50 do 100 ljudi u toku sat vremena, kao i da se taj broj od 22.000 poveća za četir do pet puta u narednim danima – rekao je Ðerlek.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter