Izvor:
11.07.2017 u 20:45
0

Đoković: Nisam izgubio set na travi i želim da odem što dalje na Vimbldonu!

Novak Đoković odigrao je još jedan veoma siguran meč na Vimbldonu.

Savladao je Francuza Adrijana Manarina i to posle mnogo frustracija koje su izazvali organizatori čuvenog turnira.

– Čekali smo u ponedeljak ceo dan da izađemo na teren, ali nam se nije dalo. Danas je pala još i kiša, ali srećom smo imali krov nd glavom tako da smo konačno odigrali ovaj meč. Ali, nema potrebe sada se žaliti, tako je kako je.

Srpski teniser posle mnogo vremena zaista deluje dobro na terenu.

– Još uvek nisam izgubio set na travi ove godine. Veoma sam motivisan da na najednom od omiljenih turnira doguram što je moguće dalje.

Ono što može srpskom teniseru zadati probleme već sutra u četvrtfinalu, jeste povreda ramena, zbog čega je čak zatražio pomoć fizioterapeuta u finišu meča sa Manarinom.

– Videću šta je u pitanju i koliko je ozbiljno. Iskreno, za mene to nije ništa novo i iznenađujuće jer me ta neprijatnost prati već neko vreme.

Sledeći rival je dobro poznati Čeh Tomaš Berdih.

– Berdih igra sjajno na ovom turniru. Radi se o igraču ogromnog iskustva na najvećim takmičenjima, koji me je čak ovde i pobedio jednom prilikom. Nemam izbora nego da pokušam da pružim maksmum jer će mi to biti neophodno da pobedim taj meč.

happytv.rs
Foto: twitter bbc /printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter