Izvor:
24.10.2017 u 14:45
0

ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Iz Abu Dabija kreće u pohod na prvo mesto!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratiće se na teren pre Nove godine, pošto se prijavio za učešće na turniru u Abu Dabiju

Mubadala Svetski šampionat, kako se zove turnir u Abu Dabiju, igraće se od 28. do 30. decembra, a Novak Đoković je potvrdio da će igrati.

Izuzetno sam uzbuđen što se vraćam u Abu Dabi peti put i što ću učestvovati u 10. izdanju Šampionata. Velika je čast biti deo tako posebnog takmičenja. Sastav je veoma jak i biće to idealna prilika za moj povratak i za početak sezone. Abu Dabi je prelepo mesto i ovo će biti veliki događaj za navijače – rekao je Novak Đoković.

Pored srpskog asa, povratak na teren baš u Abu Dabiju najavio je i Stan Vavrinka.

Pored njih dvojice, na turniru će igrati još Rafael Nadal, Dominik Tim, Pablo Karenjo Busta i Miloš Raonić.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter