Izvor:
09.12.2019 u 18:21
0

ĐORĐEVIĆ LAGAO O NAPADU: Nesuđeni kupac Megatrenda priznao krivicu!

Nesuđeni kupac Megatrenda Dejan Ðorđević priznao je danas da je u petak lažno prijavio kako je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana, i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvu u Beogradu.

Prema tom sporazumu sa tužiocem, koji je već potvrdio i sud, Ðorđeviću je izrečena uslovna osuda od tri meseca zatvora sa rokom proveravanja od jedne godine.

Presuda je postala pravosnazna, jer svi su svi učesnici postupka odrekli prava na žalbu, rečeno je u tužilaštvu.

NAVODNI KUPAC MEGATRENDA NAPADNUT: Dejan Đorđević pretučen ispred svoje zgrade! (FOTO)

Ðorđević je navodno trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, koji je krajem prošle sedmice saopštio da od prodaje Megatrenda odustaje, jer je prevaren.

Ðorđeviću se na teret stavlja krivično delo lažnog prijavljivanja, jer je u petak prijavio da su mu u stan ušla tri nepoznata muskarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

MIĆA JOVANOVIĆ POKUŠAO DA SE OPRAVDA: Tvrdi da Dejan Đorđević nije imao novca da plati za notara!

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Ð. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenog položaja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter