Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 08:23
0

ĐURIĆ IZRIČIT: Napadi na spot SNS-a dokaz bankrotstva opozicije

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je sinoć da „mržnja, neukus i nekultura“ u napadima na spot liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u kome se govori o boljoj budućnosti Srbije, svedoče o „idejnom, kadrovskom i moralnom bankrotstvu u srpskoj nazovi opoziciji“.

– Ne brine i ne provocira njih to što predsednik Vučić u našem programskom spotu sa detetom razgovara o budućnosti Srbije, njih vređa to što je Srbija preživela njihovu otimačinu i ideologiju koja se svodila na devizu “posle nas potop“ –  Ðurić u saopštenju za javnost.

– Porediti predsednika Vučića sa Adolfom Hitlerom zbog toga što se bori za bolju i sigurniju budućnost svakog deteta u Srbiji je vrhunac neukusa opozicione kampanje mržnje i svedoči koliko su ti mrzitelji operisani od svih normalnih emocija, i, osim toga, takvim budalisanjem se vređaju sve žrtve nacizma –  ocenio je Ðurić.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Prema njegovim rečima, upravo „oni u čijim se kuhinjama kuvaju ovakve bljuvotine sprovode i propagiraju prebijanje i progon neistomišljenika, njihovih porodica i dece, što je upravo metodologija korišćena od fašista i nacista“.

– Ðilas, Jeremić i njihovi honorarci ne mogu Srbiji da oproste to što ih je preživela i nadživela njihovu politiku rasejavanja naše dece po belom svetu, i što se drznula da sa samouverenošću i optimizmom gleda u budućnost –  zaključio je Ðurić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter