Izvor: Happy BSC
23.09.2020 u 09:12
0

ĐURIĆ NA HAPPY TV: Ja aplaudiram srpskim uspesima, a oni su dvorske lude!

Povodom komentara na društvenim mrežama i u pojedinim medijima da je izabran za novog ambasadora u Vašingtonu zato što je nekoliko puta aplaudirao predsedniku Vučiću, Marko Ðurić kaže da je uvek aplaudirao srpskim uspesima i rezultatima.

– Kao što sam aplaudirao srpskoj pobedi na KiM i tome što je Srpska lista osvojila svih 10 poslaničkih mandata, spreman sam da aplaudiram i Ðilasu kada bude vratio pare koje je ukrao, kao i (Zoranu) Kesiću, (Ivanu) Ivanoviću kada prestanu da seju mržnju prema ljudima u Srbiji – rekao je Ðurić za Happy TV, a ta dva novinara nazvao je „dvorskim ludama“ opozicije.

Dodao je da su principi politike koje je definisao predsednik Vučić, očuvanje političke stabilnosti u zemlji, očuvanje suvereniteta i nezavisnosti zemlje, ekonomski razvoj i napredak, demografski i biološki oporavak zemlje i očuvanje identiteta, kulture i tradicije srpskog i drugih naroda koji žive u Srbiji.

– Mi to želimo da očuvamo, a oni žele da se dočepaju popravljene državne kase, dok pojedini strani faktori ne žele Srbiju koja samostalno odlučuje o svojoj unutrašnjoj i spoljnoj politici. Iskoristiće sve instrumente, sve društvene mreže i dvorske lude da bi srušili politiku Srbija koja čuva svoje dostojanstvo i sama vodi računa o svojim interesima – rekao je Ðurić.

Poručio je da predsedniku Vučiću niko ne može da ospori to što je za osam godina uspeo da uspostavi jasno merljive kriterijume uspeha i napretka jedne zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter