Izvor: kurir.rs
23.09.2020 u 09:22
0

KON OTKRIO DETALJE NOVIH MERA: Do kada će trajati i ko će sve biti pod nadzorom! Ovo je veoma važna odluka

Mera nadzora koja je uvedena od petka u 18 sati nije namenjena samo za tekuće prilike, već se očekuje da se produži i na period praznika, izjavio je danas član Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon.

– Ova odluka nije važna samo u ovom trenutku već i za sve buduće situacije koje nas čekaju – slave, veselja. Ako uzmemo u obzir da nas je u prvom piku najviše koštao dolazak čak 400.000 ljudi, ova odluka je došla u pravom trenutku – kazao je Kon.

PROČITAJTE JOŠ…

MISTERIJA DIMENZIJA: Za sve koji ne veruju u PARANORMALNO

INCIDENT U SAD: Vraćen avion sa američkim potpredsednikom Pensom

DR KON OBJASNIO: Zbog ovoga će nove MERE NADZORA trajati i za Božić

Naš epidemiolog je istakao da je odluka o nadzoru u ovom trenutku inzvanredan test kako šta funkcioniše pred Novu godinu.

– Mere nadzora će ostati, nisu smišljene samo za ovu konkretnu situaciju. Možda razmišljamo mnogo meseci unapred, ali tako je bolje – naglašava naš stručnjak.

Već u petak su primećene kilometarske kolone prvenstveno na prelazu iz Crne Gore prema Srbiji, dva dana kasnije stigli su i prvi podaci u vezi sa nadzorom – epidemiolog i član Kriznog Štaba Predrag Kon naveo je da je već 15.000 naših turista pod nadzorom, te da među njima već ima pozitivnih na korona virus.

Svi znamo da veliki broj naših ljudi najviše dolazi u svoju zemlju upravo za novogodišnje praznike, pa se očekuje da brojka oih koji će preći našu granicu tada biti i veća.

Ako ostane mera nadzora sve njih će ih dočekati isto upozorenje. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter