Izvor:
07.05.2017 u 18:11
0

DO KAD ĆE KIŠA: Čeka nas zahlađenje, toplije za vikend!

I naredna dva dana vreme će u celoj Srbiji biti slično današnjem.

Sutra se očekuje kiša u celoj zemlji, malo manje u Vojvodini i na severu, a maksimalna temperatura bi trebalo da bude 17 stepeni u Beogradu i Nišu, a 18 u Novom Sadu i Kragujevcu, objavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U utorak nas očekuje još za jedan stepen niža temperatura, uz kišu u većem delu zemlje, nešto manje padavina biće samo na području glavnog grada.

Oblaci će konačno nestati sa većeg dela neba u sredu, ali nam neće biti toplije, čak bi maksimalna dnevna trebalo da bude oko 15 stepeni.

Otopljavanje kreće u četvrtak i kulminaraće u subotu, kada bi nebo trebalo da bude čisto, a temperatura čak 28 stepeni.

Prethodno će, u četvrtak, biti do 22 stepena, u Nišu do 23, a u petak do 26.

Kiše ne bi trebalo da bude od srede do nedelje.

Posle sunčane i tople subote, u nedelju nas čeka blagi pad temperature, na maksimalnih 24, valjda kao uvod u onu tamo nedelju… Ali kiše ni u nedelju ne bi trebalo da bude.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter