Izvor:
07.05.2017 u 17:57
0

Đoković posle otpuštanja stručnog štaba: TO JE BILA ZAJEDNIČKA ODLUKA, PEPE OSTAJE, ON JE DEO MOJIH USPEHA!

Srpski teniser Novak Đoković, pred početak turnira u Madridu, rekao je da ne žuri sa izborom novog trenera, jer želi da pronađe pravu osobu, koja je prošla sličan šampionski put kao on, a ne nekog tek da bi imao stručnjaka u boksu uz sebe.

To za mene nije bila laka odluka. Ipak, svi smo osetili da je potrebna promena i da mora nešto drugačije da se radi. Bila je to zajednička odluka, koja nije doneta preko noći. U prethodnih nekoliko meseci smo nekoliko puta razgovarali, odlučili da damo sebi nekoliko meseci da probamo, ali na kraju smo videli da moramo da idemo dalje nekim drugim putem. Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo postigli u ovih 10 godina i zahvalan sam svima što su učinili za mene. Bili smo kao porodica i tako će i ostati – poručio je Novak Đoković, piše španski list Marka.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Nole.jpg?m=1478295617

Na pitanje ko će mu biti novi trener, Đoković je odogovorio:

Ne želim ništa da radim brzo, imam dovoljno poverenje u sebe i siguran da će nakon ovog procesa krenuti mnogo bolje po mene. Želim da moj novi trener bude neko ko je imao slična iskustva u karijeri kao ja, a takvih ljudi nema mnogo. Osećam se dobro, imam podršku porodice, veoma sam motivisan da ponovo budem na najvišem nivou, svestan da prethodnih šest meseci nisu bili najbolje. Pepe je i dalje pored mene. On je sa mnom već pet godina i deo je svih mojih uspeha. Što se mene tiče, osećam se odlično na terenu, nisam zaboravio da igram tenis, znam koji put mora da se pređe do povratka vrh. Pratim sada istu rutinu koju sam imao svih ovih godina – rekao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter