Izvor: Tanjug
27.07.2020 u 15:46
0

DOBRE VESTI IZ KBC ZVEZDARA: Situacija bolja nego prethodnih dana

U KBC Zvezdara hospitalizovano je 299 pacijenata i situacija je nešto bolja nego prethodnih dana, jer je broj hispitalizovanih ispod 300 pacijenata, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove dr Petar Svorcan.

On je, ipak, istakao da je sada uravnotežen broj primljenih i otpuštenih pacijenata, pa se sada češće dešava da se više otpusti nego što se primi u bolnicu.

– Ne smemo se opustiti. Sad smo na platou –  dodao je Svorcan.

Svorcan je rekao da je na intenzivnoj nezi 28 pacijenata, a njih 17 su izuzetno teški pacijenti, životno ugrozeni, na mehaničkoj ventilaciji, dok su ostali u intenzivnoj nezi na neinvazivnoj ventilaciji.

 SAZNAJTE JOŠ…

Dačić NAJAVIO: Odgovorićemo JOŠ USPEŠNIJE na akcije Prištine!

PRETEĆE PORUKE Srbima na Kosovu! Na ogradi kuće porodice Pešić OSVANUO JEZIV NATPIS!

IPAK postoji NAČIN da LETUJETE u CRNOJ GORI! Ima jedan USLOV, koji vam se NEĆE DOPASTI!

Dačić: Ne znam da li OSTAJEM NA FUNKCIJI u novoj Vladi Srbije!

ŠKOLSKE KLUPE i OVE JESENI BEZ ĐAKA? Evo šta na to kažu roditelji!

– Situacija je malo bolja nego prethodnih dana, ali, što se tiče kliničke slike, nema promena i dalje je teška slika pacijenata koji se primaju i onih koji su u intenzivnoj nezi – rekao je Svorcan na pres konferenciji Kriznog štaba.

On je naveo da je u KBC Zvezdara devet zaposlenih zaraženo kovidom 19, od kojih su dvoje hospitalizovani sa srednje teškom kliničkom slikom, a sedam, sa lakšim sipmtomima, se nalazi u kućnoj izloaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter