Izvor: HAPPY BSC
09.01.2023 u 22:55
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog ponedeljka to su: Nenad Vuković – predsednik Društva lobista Srbije, Srđan Barac – Centar za društvenu
stabilnost i Marko Lakić – „Politika“.

Na temu „Eskobar i Lajčak u NATO-u: Važni mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu!“ govore: dr Zoran Milosavljević – Institut za političke studije, Stevica Deđanski – analitičar i Srđan Simić – Centar za društvenu stabilnost.

Dejan Lučić – publicista govoriće na temu „Delovanje stranih obaveštajnih službi u Srbiji“, dok će nakon njega naši gosti biti Dejan Anđus – novinar, Nebojša Krstić -medijski analitičar i Ljubiša Ristić – reditelj.

„Priredili su nam krvav Božić“ tema je za našeg sledećeg gosta dr Petra Petkovića – direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Nj. E. Mohamed Nabhan – ambasador Palestine u Srbiji govoriće o odnosima Palestine I Srbije.

Prof.dr Radomir Milašinović – Forum za evroazijske studije i Džon Bosnić – novinar govoriće na temu „Korona se munjevito širi Kinom“, dok se se putem Skajpa u emisiju iz Moskve uključiti prof. dr Sergej Boljevič – profesor na Medicinskim fakultetu Sečenova.

Za kraj jutarnjeg programa tema „Humanitarni koncert za ranjene dečake“, a nešto više o tome reći će nam Marko Nikolić – bokser.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter