Izvor: Tanjug
10.01.2023 u 07:17
0

AMSS PORUČUJE: Oprez u vožnji zbog slabe kiše i mokrih kolovoza u nekim delovima zemlje

Ulazimo u period u kojima će uslovi za vožnju biti više nalik zimskim, sa temperaturama oko nultog podeljka, kišom i susnežicom u nižim, i snegom na putevima u planinskim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Promena vremena i prilagođavanje vozača ne teže uslove vožnje, uslovljava duži zaustavni put i proklizavanje vozila u uslovima kada je vidljivost slabija, što donosi česte saobraćajne nezgode i zastoje u saobraćaju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 05.15 sati, teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavaju se četiri sata.

Teretnjaci na Šidu čekaju tri sata, a na Horgošu i Kelebiji po dva sata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter