Izvor: BSC Happy
13.04.2023 u 13:54
0

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: „Niko nije stao u moju odbranu, dok su branili tajkunske interese VIDEO

Gost emisije je bio Dragan J. Vučićević, urednik i vlasnik „Informer-a“. On je govorio o medijskom linču koji preživljava, ali i o novinarskim udruženjima koja prilikom zaštite novinara imaju dvostruke aršine. 

Vučićević smatra da novinarska udruženja neće zaštiti njima politički nepodobne.

– Naravno da oni neće uzeti u zaštiti nekog ko se politički ne slaže sa njima, ni UNS ni NUNS nisu novinarska, nego su parapolitička udruženja, služe da zaštite, ne novinarska nego tajkunske, politikanske interese, njih,  koji se lažno predstavljaju kao elitni novinari – smatra on.

Naš gost se dotakao napada na njega iz septembra prošle godine.

– 28 septembra prošle godine, napad na mene, nemam ja šta da prijavljujem, identifikovali su i onu jednu i drugu devojku koja me je napala sa leđa, pored PKS na Terazijama, obavili su tri razgovora sa mnom. Te ekstremistkinje su identifikovane, od tada nikom ništa, nema istrage. Ja bih morao da znam da tužilaštvo postupa, neko to zataškava, nikakav odgovor ne dobijam – rekao je Vučićević i dodao: „Zamislite da je obratno da je neko napao nekog novinara N1, Nova S, da je otišao ispred njihove redakcije da divlja, da razbija prozore, da ih gađa jajima, koliko bi ljudi bilo uhapšeno? – kaže on.

Naš gost smatra da je napad na njega bio dobro osmišljen kako bi ga diskreditovao, ali da im nije pošlo za rukom.

– Sve vreme i ta prva koja me udarila sa leđa i ova druga, obe su to radile uz sadejstvo nekoliko muškaraca, jer su pretpostavljali da ću ja da im uzvratim, da ću da udarim ženu. Njihova ideja jeste bila da ja gurnem ili udarim prvu ili drugu, onda bih ja bio neko ko bije žene po ulicama, iste sekunde bih bio uhapšen, završio bih u zatvoru, izašao bih možda nekad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter