Izvor:
26.12.2018 u 12:57
0

DRAMA U OSNOVNOJ ŠKOLI ĆIRILO I METODIJE: Nestale dve devojčice, evo gde su na kraju pronađene! (foto)

U Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju danas oko 10:40 nestale su dve devojčice prvog razreda, a prema nezvaničnim saznanjima majka je zakasnila da ih pokupi iz škole.

Nakon toga im se izgubio svaki trag, a policija koja se nalazi ispred škole, pokušava da ih pronađe zajedno sa roditeljima i nastavnicima.

Njih dve su, navodno, izašle ispred škole po završetku nastave. Radnica koja se brine o čistoći u školi ih je pozvala da uđu unutra kako se ne bi smrzavale, ali su one insistirale da ostanu napolju, posle čega im se gubi svaki trag.

Kako su nam rekli u školi, jedna od njih ima narandžastu, a druga crnu jaknu.

Izovr: Kurir
Foto: Osnovna škola Ćirilo i Metodije/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter