Izvor:
20.12.2017 u 15:35
0

Egzibicija u Melburnu: Đoković i Kirjos igraju na „turniru bez pravila“!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će u januaru učestvovati na turniru Taj Brejk Tens u Melburnu, na kome će važiti posebna pravila

Đoković se oporavio od nezgodne povrede lakta, zbog koje nije igrao od Vimbldona i uveliko se sprema za povratak na teren.

Nekada svetski broj jedan, sada 12. na ATP listi, prve mečeve po povratku će odigrati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju od 29. decembra, a zatim će učestvovati i na turniru u Dohi.

Pre nego što krene 15. januara u pohod na Australijan openu Đoković će igrati i na Taj Brejk Tens turniru, koji počinje pet dana ranije i igra se u neobičnom formatu.

Na ovom turniru ne postoje gemovi i setovi, već se igra samo jedan super taj-brejk do 10 poena, ili na razliku. Pravila su takva da postoji neograničeni broj čelendža, ali se to pravo gubi kod prve greške pri traženju procene snimka poena.

Osim šestostrukog prvaka Australijan opena, učešće na turniru je najavio i Australijanac Nik Kirjos, a ukupno će se za nagradu od 250 hiljada dolara boriti osam tenisera.

informer.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter