Izvor: Happy BSC
22.12.2020 u 18:40
0

EKSKLUZIVNO! POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ŠVEDSKE: Kao beba ukradena i data na usvajanje! (VIDEO)

Borba za istinu

PROČITAJTE JOŠ:

DETALJI JEZIVE NESREĆE U BEOGRADU: Poginuo dečak (14), vozač „minija“ teško povređen u sudaru kod Hipodroma

KORONA LAVIRINT PO GRADOVIMA: Pogledajte gde ima najviše zaraženih

NAPAD KUHINJSKIM NOŽEM NA POLICAJCA: Pokušali od poznanika da iznude 12.000 EVRA, a onda je došlo do obračuna

Mari Jorzo iz Švedske je žena koja sumnja da je kao beba ukradena i data na usvajanje!

Ona je u ekskluzivnoj ispovesti za Happy televiziju otkrila kakvu je sudbinu imala.

Rođena je u Somboru, a dovedena u Švedsku kada je imala dve godine i dva meseca.

– Moja majka me je rodila vanbračno, a njeni roditelji nisu hteli da je prime u kuću sa bebom. Pošto me je iznela iz porodilišta, dve godine se patila sa mnom bez posla, od kuće do kuće. Onda se obratila za pomoć centru za socijalni rad. Oni su joj ponudili da smesti mene u hraniteljsku porodicu u Sivcu. Posećivala me je tamo sve do septembra 1971., kada je poslednji put došla i nije me tamo zatekla, počela je da plače i vrišti, i otišla je u Centar za socijalni rad, gde su joj rekli da su dete poslali u Ameriku. Posle toga, rodila je još dvoje dece i neprestano im pričala o meni, i molila ih da me traže. Zbog te prevelike tuge, moja majka je umrla u 38. godini – rekla je Mari, koja je svoje biološko poreklo saznala posle smrti žene koja je usvojila.

Ona je navela da žena koja je usvojila nije bila dobra prema njoj.

SAZNAJTE I OVO:

ČOVEK SE DRŽNUO DA SE PONAŠA KAO BOG: Jezivo proročanstvo sveštenika, spominje se i Srbija

EPIDEMIOLOG KON OTKRIVA ZAŠTO JE BIO ISCRPLJEN NAKON SEDNICE KRIZNOG ŠTABA

MINISTAR VULIN OTKRIVA: Vučić im je objavio rat, ko ga nije ozbiljno shvatio, napravio je veliku grešku!

– U jednoj našoj svađi je rekla da je dala puno para za mene, oko današnjih 22.000 evra. Kao dete se sećam pisama od  advokata Dragana Zlatanovića. Žena koja me je usvojila je čuvala ta pisma, ali ih nikada nisam pronašla posle njene smrti. Mislim da ih je spalila ili bacila da bi sakrila istinu od mene.

Tajna je bila da sam usvojena, da nikada ne saznam iz koje države potičem, svoju kulturu, jezik, ili bilo šta što bi me nateralo da posumnjam u to da nije baš sve bilo legalno – ispričala je Mari.

Jorzo je trenutno u potrazi za detaljima u vezi njenog usvajanja, i otmice od njene majke. Unajmila je advokate, jer je saznala da u to vreme potpuno usvajanje nije bilo dozvoljeno.

Mari se pita zašto je njenoj majci bilo zabranjeno da je viđa?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter