Izvor: TELEGRAF
14.05.2020 u 08:22
0

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO SA DVE REČI PRE PONOĆI: „Privremena odjava…“

Doktor Kon se odjavio se sa Fejsbuka, nije objasnio zašto to čini

Epidemiolog Predrag Kon, privremen se sinoć odjavio sa društvene mreže Fejsbuk, na kojoj je veoma aktivan.

Kon se sa Fejsbuka odjavio 11 minuta pre ponoći. Sve što je napisao, bilo je u dve reči:

– Privremena odjava…

Doktor Kon, koji je načelnik Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, nije objasnio svojim prijateljima, zašto to čini.

OVO MORATE ZNATI

POSLEDNJE UPOZORENJE! Satanisti i kanibali dolaze! (GALERIJA, VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE – OVO JE PAKAO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

SRBIJA JE BESNA A LESKOVČANI UPLAŠENI: Sekirom iskasapio trudnicu u Leskovcu

Zato su ga neki pitali ide li na godišnji odmor, neki da li se povlači sa Fejsbuka ili iz Kriznog štaba, drugi su mu poručili da se vrati, da se čuva, jer nije lako biti dostupan besnom plebsu…

Doktor Kon često je meta napada zbog epidemije korona virusa. Prvo mu se nametnula krivica što je korona ušla u Gerontološki centar u Nišu. Tada je, da podsetimo, hteo da podnese ostvku u Kriznom štabu.

Proteklog vikenda, bio je u jednom kafiću, gde je fotografisan, pa je njegova slika počela da kruži internetom, uz opasku da mu je maska ispod brade i da ne drži socijalnu distancu.

Jedan od najboljih epidemiologa u našoj zemlji, u toku epidemije korona virusa, u aprilu je iz rezervnog majora vanredno je unapređen u čin sanitetskog potpukovnika.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter