Izvor:
25.06.2019 u 12:40
0

ERDOGAN: Nemamo taj luksuz da se pravimo gluvi i ignorišemo poruke naroda!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je danas, u prvom javnom obraćanju posle poraza kandidata njegove stranke na izborima u nedelju za gradonačelnika Istanbula, da će izvući pouke iz "poruka koje je poslao narod".

Nemamo taj luksuz da se pravimo gluvi i ignorišemo poruke naroda – rekao je Erdogan poslanicima iz redova svoje Stranke pravde i razvoja.

Erdogan je ponovo čestitao opozicionom kandidatu Ekremu Imamogluu koji je na izborima u nedelju osvojo 54 odsto glasova birača u najvećem turskom gradu.

Dodao je da će vladajuća partija na sastanku kasnije danas razmatrati izborni neuspeh i greške koje će nastojati da popravi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter