Izvor:
09.12.2018 u 08:59
0

ERDOGAN O DEMONSTRACIJAMA „ŽUTIH PRSLUKA“: Evropa je pala na ispitima iz demokratije!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, povodom protesta "žutih prsluka" koji su održani u Francuskoj, Belgiji i Holandiji, a tokom kojih je došlo do sukoba demonstranata i policije, ocenio je da je Evropa pala na ispitima iz demokraitje, ljudskih prava i slobode.

Erdogan je izrazio zabrinutost zbog dešavanja na ulicama evropskih gradova.

– Protivimo se haosu koji izazivaju demonstranti, ali i nesrazmernom nasilju nad njima – kazao je turki predsednik sinoć u Istanbulu.

– Oni koji su radi političkog populizma podsticali na antiislamizam i antimigrantske stavove, upali su u svojim rukama iskopane jame. Zidovi sigurnosti i prosperiteta, pred kojima su toliko drhtali, počeli su da se tresu, ali ne zbog izbeglica ili muslimana, te zidove tresu njihovi vlastiti građani – rekao je Erdogan.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/SputnikInt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter