Izvor:
10.04.2017 u 15:19
0

ESKALACIJA DECENIJSKOG SUKOBA NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA: Evo kako izgleda jedna njihova tuča! (VIDEO)

Istorijat sukoba navijača Zvezde i Partizana dug je više decenija, a u njima više od trideset godina možemo da vidimo i ozbiljno nasilje, poput onog koje je uzdrmalo Srbiju.

Vest o tuči Grobara i Delija ispred stadiona Partizana neporedno pred početak meča crno-belih protiv Radnika iz Surdulice odjeknula je ne samo Srbijom, već i regionom, ali i u inostranim medijima.

Pošto se bliži večiti derbi, Zvezdini huligani su želeli da naprave akciju i verovatno zaplene neki od ”navijačkih trofeja” u vidu zastava ili barjaka.

Pošto je prethodni derbi koji se igrao na Marakani prošao bez većih incidenta i sve se završilo samo na neviđenom pozivanju jedan na jedan Delija i Grobara na istoku. Može se reći da za reputaciju navijača večitih rivala, dugo nisu viđene ovako ružne scene, naročito ne na ulici.

Prisetićemo se i nekih od njih, u nadi da ih više neće biti i da će naredni derbi, koji je zakazan za 17. april, proći u najboljem redu.

Sukob između Zabranjenih i Delija na fudbalskim derbijima počeo je na 147. večitom derbiju na stadionu Partizana, kada su Grobari krenuli u napad na pristalice Zvezde koje su bile u uglu istoka prema Severu, a zatim je došlo i do bliskog susreta, preskakanja ograde i tuče u koju se umešala i Žandarmerija.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter