Izvor:
06.05.2019 u 20:26
0

FORMALNO OBJAVLJENO ROĐENJE PRINCA: Na kapiji Bakingemske palate uramljeno obaveštenje o rođenju princa!

Uramljeno obaveštenje o rođenju prvog deteta princa Harija i vojvotkinje od Saseksa postavljeno je s unutrašnje strane kapija Bakingemske palate, čime je i formalno objavljeno rođenje novog britanskog princa.

Na obaveštenju stoji i da je kraljica Elizabeta Druga poželela dobrodošlicu novorođenom detetu princa Harija i Vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, koje je njeno osmo praunuče.

Princ Hari je ranije saopštio da je Megan Markl rodila dečaka i da su majka i beba dobro.

"Bilo je neverovatno", rekao je princ Hari uz zadovoljan osmeh i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu.

Obraćajući se medijima, princ Hari rekao je da on i njegova supruga još nisu odlučili koje će ime dati sinu i najavio da će se svo troje prvi put u javnosti pojaviti za nekoliko dana.

Beba princa Harija i vojvotkinje od Saseksa sedma je u redu za britanski tron, iza princa Čarlsa, princa Vilijama, njegovo troje dece i svog oca.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter