Izvor:
24.03.2018 u 23:31
0

FRANCUSKA: U supermarketu koji je bio poprište terorističkog napada pronađene su tri eksplozivne naprave ručne proizvodnje!

U supermarketu na jugu Francuske koji je bio poprište terorističkog napada pronađene su tri eksplozivne naprave ručne proizvodnje, rekao je danas zvaničnik francuskog suda.

Takođe su pronađeni i jedan pištolj kalibra 7.65 i lovački nož, rekao je zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman pošto nije bio ovlašćen da govori o toku istrage.

Nije poznato da li je napadač imao kod sebe nož i pištolj kada je juče ušao u supermarket.

Francusko ministarstvo unutrašnjih poslova identifikovalo je napadača kao 26-godišnjeg Reduana Lakdima, poreklom iz Maroka koji se smatrao radikalizovanim i bio je pod policijskim nadzorom.

U jučerašnjem terorističkom napadu poginule su tri osobe, a policajac Arno Beltram (44) je prvobitno teško ranjen, a danas je podlegao povredama.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/serenadechafik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter