Izvor: Happy BSC
22.12.2021 u 16:14
0

GOJKOVIĆ I ŠENTOP: Značajna uloga kulture u jačanju saradnje Srbije i Turske

Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, sastala se danas sa predsednikom Velike Narodne skupštine Republike Turske Mustafom Šentopom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Gojković i Šentop su istakli spremnost za dalji razvoj ukupnih prijateljskih odnosa dve zemlje, u obostranom interesu, i ukazali da tome posebno doprinose dobri odnosi dva predsednika, Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, saopštilo je Ministarstvo.

Na sastanku je naglašeno da oblast kulture ima značajnu ulogu u jačanju celokupne saradnje, kao i da je u toku realizacija važnih projekata, kao što su obnova Bajrakli džamije i Parnog kupatila Braće Krsmanović u Beogradu.

Šentop je zahvalio Gojković na ličnom zalaganju na unapređenju odnosa Srbije i Turske u proteklom periodu, posebno na parlamentarnom planu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter