Izvor:
04.09.2018 u 14:51
0

HAN: Ne očekujem da će Vučić i Tači u petak postići dogovor!

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han ne očekuje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef privremenih institucija u Prištini Hašim Tači u petak, na novoj rundi dijaloga, postići dogovor, već da će put ka sporazumu trajati još par meseci.

Han je prilikom posete Tiflisu, rekao da u petak od nove runde dijaloga ne očekuje nikakvu „finalizaciju“, jer je za to još prerano.

On očekuje da će dogovor Beograda i Prištine trajati još par meseci, i naglašava da dve strane treba dalje da rade na dogovoru.

Prema njegovim rečima, ima još mnogo pitanja koja, u vezi najnovije javne debate, treba rešiti.

Na novoj rundi dijaloga sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini u Briselu Han očekuje da će biti razmatrano dosadašnje stanje.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Aktuale

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter