Izvor:
07.03.2017 u 23:20
0

Haos u britanskoj prestonici: EVAKUISAN LONDON BRIDŽ ZBOG SUMNJIVOG VOZILA! (VIDEO)

London bridž, železnička stanica i autobuska stanica, kao i nekoliko zgrada hitno su evakuisani usled uzbune zbog sumnjivog vozila.

Kako javljaju svedoci, specijalni policijski odredi ispituju napušteno sumnjivi automobil "rendž rover", a navodno se na licu mesta nalazi i robot tza demontiranje bombi.

Policija je raščistila most, a evakuisani su i lokalni kafići i teretana, dok policijski helikopteri nadleću oblast.

– Izgleda da su evakuisane i neke poslovne zgrade. Do stanice metroa se može doći jedino ako idete pokretnim stepenicama. Tu se nalazi policijskih vozila i najmanje dva vatrogasna vozila – rekao je jedan svedok.

Na licu mesta se nalazi veliki broj policijskih vozila, a ljudima u obližnjim zgradama je rečeno da se "udalje od prozora" i da ne izlaze.

– U toku je incident. Reagovali smo na uzbunu koja se oglasila u 13.40 sati u Ulici London bridž. Kao meru predostrožnosti evakuisani su autobuska stanica i deo železničke – saopštio je portparol londonske policije.

Izvor: Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter