Izvor:
22.07.2018 u 17:51
0

HITNO UPOZORENJE RHMZ, NEVREME STIŽE U SRBIJU: U narednih sat vremena pljuskovi i grad u Moravičkom okrugu.Snažne padavine stižu i u Beograd!

U narednih sat vremena u Moravičkom okrugu očekuju se mestimično pljuskovi sa grmljavinom i lokalno gradom, naveo je pod oznakom hitno upozorenje RHMZ Srbije.

U zoni oblačnosti biće jak vetar i obilne padavine.

Kako je navedeno, i na području Beograda uveče i tokom noći u pojedinim delovima grada očekuju se obilne padavine, sa količinom većom od 20 mm za 3 sata, lokalno i više, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode.

Hidroupozorenje

Tokom 23. i 24. jula očekuju se manji bujični vodotoci na slivovima Jadra, Kolubare sa pritokama, Jasenice, Kubršnice, Lepenice i Resave. Na gornjem delu sliva Zapadne Morave biće u porastu sa mogućnošću lokalnih izlivanja, navodi RHMZ

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Printscreen-RHMZ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter